VZ Woodworks logo Houtwerk final

VZ Woodworks is verhuisd naar Blokzijl, Overijssel

Per februari 2024 zet VZ Woodworks de meubelmaak- en timmerwerkzaamheden voort vanuit Blokzijl, in de Kop van Overijssel. Mijn vrouw en ik hebben een huis gekocht in dit pittoreske dorp, omringd door de weilanden en het natuurgebied de Weerribben-Wieden. We laten hiermee met een vol hart Haarlem achter ons.

Met veel dankbaarheid kijk ik terug naar de leerzame, unieke en mooie projecten die ik heb mogen realiseren. Bij deze wil ik dan ook alle klanten in de randstad enorm bedanken voor hun vertrouwen in mijn werk. Dankzij jullie is VZ Woodworks geworden wat het vandaag is!

Deze eerste periode na de verhuizing zal ik nog wat tijd besteden op de voor mij bekende locaties. Maar graag ga ik verder met het werk als meubelmaker en timmerman in Blokzijl, Overijssel, en omgeving. Twijfel dus niet om mijn naam door te spelen, mocht je iemand kennen die hier op zoek is naar mijn diensten. Dat wordt zeer gewaardeerd.

Haarlem, bedankt voor alles. Blokzijl, fijn dat we er zijn!

Deel Deze Post

Enthousiast geworden?
Stuur me een mail!